Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

A Demokratikus Koalíció (DK) szerint Orbán Viktor miniszterelnöknek fontosabb a hobbija és a szeptemberi labdarúgó Európai Szuperkupa budapesti megrendezése, mint a magyar emberek biztonsága – mondta a párt szóvivője vasárnap a Facebookon közvetített sajtótájékoztatón.

 

Barkóczi Balázs hangsúlyozta, elfogadhatatlannak tartják, hogy míg a külföldről érkező magyar állampolgárokat rendkívül költséges koronavírustesztre kötelezik, addig a mérkőzésre látogató több ezer külföldi szurkoló akár otthonról is hozhat teszteredményt.

Vagyis a “napi több ezer megbetegedést produkáló Sevillából egy focidrukker simán be tud lépni Magyarországra”, a “kormány elől külföldre menekült magyaroknak” azonban ez “nem adatik meg, őket két hétre karanténba zárnák Orbánék” – fogalmazott.

Kiemelte, a DK levélben fordul az UEFA-hoz, hogy megtudja, kik és milyen indokokkal engedélyezték a szuperkupa megrendezését és ők miként szavatolják a szurkolók biztonságát.

A párt szóvivője szerint azért is indokolt ennek utánajárni, mert a közelmúltban a kormány nyilatkozott úgy, hogy Magyarországon kívül minden más európai ország veszélyes a koronavírus-járvány szempontjából.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here