Az egyik olvasónk küldte el nekünk János fényképét, melyen csak pár alma van rajta, de mégis ökölbe szorul a kezünk, ugyanis rajta van az ára is: 1000 forint fölött van egy kiló belőle.

Már unásig megírtuk többször, hogy elszálltak az élelmiszerárak, 4,1 százalékos inflációt mértek az idősek kosara szerint, élelmiszerek inflációja áprilisban 8,7 százalékos volt, míg egy hónappal korábban, márciusban pedig 6,9 százalék stb. stb. stb.

Azonban az emberek most kezdik el pontosan érzeni, hogy mit is jelentenek a valóságban, ezek a gazdasági és statisztikai mutatók: 1078 forint egy kiló alma.

Elsősorban az idényáras élelmiszerek (friss zöldség, burgonya, gyümölcs) ára szállt el, ebben a körben 15,1 százalékos áremelkedést regisztrált a KSH. Ez lehet szezonális hatás, ilyenkor jelennek meg a friss termények a piacokon, de vélhetően a járványnak is köze lehet az árak alakulásához. a termelés akadozása, a munkavégzés korlátossága bizonyosan emelte a költségeket.

 

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy milyen brutális árdrágulás volt a boltokban, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, béna kacsa kormányunk addig építgette a stadionokat, míg teljesen elszállt a gazdaság.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here