Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Korábbi párttársai támadják az egykor Fidesz-KDNP színeiben polgármesternek választott, de most független városvezetőt. A Nógrád megyei kisváros, Szécsény polgármesterén 100 millió forintot keresnek, amit egy útépítésre fizetett ki előre a város, a munkálatok azonban meg sem kezdődtek. A polgármester az ATV híradónak azt mondta: mindent megtesz azért, hogy az út elkészüljön és a késedelem miatt a város kártérítést kapjon.

Ismét egymásnak estek Fideszék, ezúttal most a Nógrád megyében található kisvárosban, Szécsényben. A város jelenlegi polgármestere, nem olyan régen lelépett az Orbán pártból, most a helyi Fidesz elkezdett rá kígyót-békát kiabálni:

„Felelőtlenül a munkát kifizették. Se út, se pénz. A munka nem készült el, polgármester úr, hol a százmillió?” – Varga Béla, a Fidesz városi elnöke szerint a polgármester baráti cége kapta meg a munkát, melyet a korábbi önkormányzati ciklusban nyert pénzből már meg kellett volna építeni.

„A közel egy éve előre kifizetett 100 millió forintot kerítsék elő, és aszfaltozzák le végre ezt az utat, amelyet minden hétvégén legalább ezer ember használ, hogy lejussanak a szécsényi horgásztavakhoz. A helyeik 20 évet vártak erre az útra, hogy le legyen aszfaltozva” – nyilatkozta korábbi párttársáról a helyi Fidesz elnöke.

A korábbi Fidesz-KDNP-s polgármester ellen most felszólaló kormánypárti képviselők azt mondják, hogy információkat is alig kapnak a beruházás körülményeiről.

„A polgármester nagyon megnehezíti az adatoknak a nyilvánosságra hozatalát, nekünk képviselőknek is csak nagyon nehezen, hosszas utánjárás után sikerül csak bizonyos részadatokat megkapni” – mondta Vizi Zoltán, fideszes önkormányzati képviselő.

„Jogos a felháborodás, engem is bánt a dolog, hogy nem készült el az út határidőben, nyilván azon vagyunk, hogy ez minél előbb meglegyen” – mondta híradónknak Stayer Laszló, független polgármester.

A polgármester jogi lépéseket ígér annak érdekében, hogy minél előbb elkészüljön az útszakasz.

„Szeretnék azügyben is mindenkit megnyugtatni, hogy az önkormányzat számára ugyanolyan fontos az önkormányzat tulajdonában levő, közel 300 horgászt kiszolgáló önkormányzati tó, kulturált megközelítése, mint a Varga Béla és Bolik Albert képviselő társak tulajdonában levő tó megközelítése” – tette hozzá Stayer.

A polgármester egyébként azt állítja, hogy a pénzt a szerződésnek megfelelően, szabályosan utalták el, a vállalkozót pedig már felszólították, hogy kezdje el a munkát.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here