Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Magyarországon a tegnapi rekordszámú 365 fő után az elmúlt 24 órában 301 új fertőzöttet regisztráltak, és elhunyt egy újabb beteg. Ezzel a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma 6923 főre emlkedet

Több iskolát és óvodát is be kellett zárni koronavírusos fertőzések miatt. Mohácson, Budapesten és Nagyvázsonyban is bezártak egy-egy iskolát, mivel dolgozóknak és tanulóknak is pozitív lett a PCR-tesztje

Reggel nem nyitottak ki az iskola kapui Mohácson, sőt, senki nem mehet be az épületbe: sem tanár sem diák. Két napig ugyanis rendkívüli tanítási szünetet rendeltek el, mert a tantestületi ülésen résztvevő egyik pedagógus Covid-tesztje pozitív lett.

Debrecenben már több iskolából hazaküldtek diákokat, ha folyt az orruk vagy ha köhögtek, de tesztelni nem kellett, és egy intézményt sem zártak még be. A szülök egyértelműen nemmel válaszoltak arra kérdésre, hogy be kellene-e zárni a jelenlegi helyzetben az iskolákat.

Közben a Veszprám megyei Nagyvázsonyban rendkívüli szünetet rendelt el az Oktatási Hivatal a nemzetiségi iskolában. Ezt a koronavírus-helyzettel indokolták, de azt, hogy fertőzött volt-e az intézményben, nem árulták el. A szülök nem tudják,mit kezdenek most gyerekeikkel.

Továbbá koronavírus miatt bezárt egy óvoda Hajdúböszörményben és Hódmezővásárhelyen is fertőzöttet találtak az óvodában. Márki-Zay Péter, Vásárhely polgármester elmondta, hogy a Nádor utcai intézmény dolgozói és a gyermekek is kétszer esnek majd át koronavírusteszten. Mindemellett a polgármester arra kéri a szülőket, hogy aki teheti és meg tudja oldani, ne vigye se közösségbe, se óvodába a gyermekét.

Miskolc önkormányzata a területileg illetékes járványügyi hatósággal egyeztetve péntektől kijárási és látogatási tilalmat léptet életbe a Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény által fenntartott három idősotthonban és három gondozóházban – tájékoztatta a polgármesteri hivatal az MTI-t.

A fővárosi fenntartású idősotthonokban folyamatos koronavírus-tesztelés indul. A főváros egészségügyi tanácsnoka az ATV Híradójának a szűrés fontosságát hangsúlyozta, ugyanis az elmúlt két hétben ennek köszönhetően találtak egy koronavírusos dolgozót.

Közben az is kiderült, hogy a felnőtt férfi párbajtőr-válogatott négy tagjának koronavírus-tesztje pozitív eredményt hozott. A válogatott edzéseit azonnal felfüggesztették, egyelőre határozatlan időre – áll a Magyar Vívó Szövetség közleményében.

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here