Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

A Fidesz már dörzsölte a tenyerét, hogy most jól megfogták ezt a Karácsony Gergelyt. Ám a főpolgármesternek nincs mit takargatnia, Facebookon tisztázott és ezzel jól beégette Fideszéket.

A budapesti Fidesz közleményt adott ki arról, hogy mennyit költött a Fővárosi Önkormányzat közpénzen hirdetésekre a főpolgármester Facebook-oldalán. Azt próbálják sugallni, hogy 30 millió forintot.

Valószínűleg ők is tisztában vannak vele, hogy amit állítanak az hazugság, hiszen ezek az adatok mindenki számára nyilvánosak- írja Karácsony, majd nyilvánosságra hozza a Facebook elszámolását, amiből világosan kiderül,  a Fővárosi Önkormányzat 2020-ban eddig mindössze 356 403 forintot költött főpolgármesteri hirdetésekre. Akkor még egyszer 350 ezer forintot. Ebből még egy termetes Fidesz képviselő egy havi költségtérítése sem jön ki.

Majd a főpolgármester számot ad arról is , hogy ezek a hirdetések  milyen témájúak  voltak: tájékoztatás céljából, legfőképpen a koronavírus járvánnyal kapcsolatban hirdettünk- írja.

Ha már Facebook-költések, akkor nézzük meg azt is, hogy mennyit hirdetett a Magyar Kormány, több mint háromszázötvenszeresét: 126 217 448 forintot. És ott van még a Fidesz 96 millió és a Fidelitas 16 millió forintnyi Facebook-hirdetése- szögezi le a főpolgármester.

Hozzá téve, hogy sajnálom, hogy jelenleg Magyarországon olyan a médiahelyzet, hogy a főpolgármesternek szinte csak a közösségi média maradt, ahol tájékoztatni tudja az állampolgárokat. Erről valószínűleg a budapesti Fidesz megfeledkezhetett, és arról is, hogy amióta főpolgármester lettem csupán egyszer hívtak a köztévébe szerepelni- zárja sorait.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy a Fidesz hazudozott egy kicsit Karácsonyról, de valójában egy csúnya beégés lett a vége, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa, Karácsonynak nincs mit takargatnia.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here