Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nem okoztak kellemes délutánt a távozó Indexesek Fideszéknek, minden jel szerint hiába tette rá a hatalom a kezét Magyarország legolvasottabb portáljára, nem csak annak szerkesztősége, de az olvasók is faképnél hagyják a lapot.

Már délután beszámoltunk róla, hogy az Index távozó szerkesztői ma délután bejelentették, hogy meg van az új lapjuk neve, a telex.hu. Egyben arra kérték az olvasóikat, mivel a portál beindítása nagyon sok pénzbe kerül legyenek az oldal anyagi támogatói.

Ahogy előző posztunkba beszámoltunk a távozó szerkesztőség már azzal médiatörténeti rekordot döntött, hogy soha eddig egyetlen portál nem gyűjtött össze ennyi támogatót, azonban estére beállítottak egy újabb rekordot is:

Magyarországon még induló internetes portálnak soha nem volt 10 ezer mecénása. Igen-igen, jó hír hogy este nyolc óra környékén átpördült a támogatók száma a telex.hu-n tízezer fölé és posztunk megírásának pillanatában 10775-nél tart.

Megkérdeztünk egy médiavilágban jártas szakértőt, hogy hány támogatóra lenne szükség, hogy a korábbi Index-színvonalú portállá tudja magát kinőni a Telex?  Szakértönk elmondta, hogy az Index Magyarország legnagyobb lapja, így az egyik legnagyobb szerkesztőséget is ők tartották fent.

Ahhoz, hogy egyben tudjon maradni ez a kb 100 fős szerkesztőség, tudjanak irodát bérelni, számítógépeket, infrastruktúrát szervert a becsléseim szerint olyan 50 és 70 ezer támogatóra lesz szükségük- vélekedett a szakértönk.

Hozzátette, hogy ez egyáltalán nem lehetetlen, hiszen az Indexnek kb 1 milliós olvasói bázisa volt, aki ezek miatt az emberek miatt szerette azt a portált, amit ők csináltak, írtak képviseltek. Ennek az egymilliónak csupán 5-7 százaléka kell, hogy támogassa az új oldalt.

A nemzetközi trendek alapján ennyi meg szokott lenni, igaz ez a helyzet most bonyolultabb, hiszen egy új portál indulásáról van szó. Tehát, persze biztatóak a kezdeti számok, de még nem lehetünk nyugodtak: a Telexnek még támogatókra van szüksége- szögezi le a média szakértönk.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy a Telexes csapat milyen kezdeti sikereket ért el, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa, kell a távozó Indexeseknek a segítség.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here