Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Bíróságra ment a kiváló kormányzati kapcsolatokkal rendelkező producer, mert Schmidt Máriáék nem fizették ki a kormány reklámvideóját- írja legújabb cikkében a 444

A portál egy pénteken kirobbant Fidesz balhéról számol be. Schmidt Mária által vezetett közalapítvány a kormány nevében megrendelt egy alig egyperces filmet a jó kormányzati kapcsolatokkal rendelkező producer, Lajos Tamás cégétől.

A cikkből kiderül, hogy az elkészült alkotásnak csak a felét fizették ki Schmidték. Fideszék nem tudtak megegyezni egymás között a lóvén, ezért a producer pert indított a közalapítvány ellen, és 88 millió forintot követel Schmidt Máriáéktól.

Mint a portál írja, maga a film egy olyan eseményt harangozott be, amit mostanra nagyjából mindenki elfelejtett. Alig egy éve, június 16-án tartották a Hősök terén a Szabadságkoncertet. Nagy Imréék újratemetésének 30. évfordulóján ez egyfajta örömünnepe lett volna a rendszerváltásnak.

A rendezvénynél jóval emlékezetesebb volt az eseményre invitáló propaganda klip, ami szerint 30 éve megérkezett Orbán Viktor, a rendszerváltás Messiása, és elhozta az örömöt a családok életébe azzal, hogy egy szónoklattal kizavarta az oroszokat, lebontotta a vasfüggönyt és véget vetett a kommunizmusnak.

A 444 elég részletesen leírja, hogy miért is marakodtak össze Fideszék a koncon, röviden csak a szokásos történet: utolsó pillanatban összecsapott közpénzszórás, ahol mennek a kukába a 10 meg 100 milliók.

Schmidt Máriáék április közepén a Szupermodern Stúdió Kft-vel szerződtek az egyperces klip elkészítésére, viszonylag szoros határidővel, a szerződés aláírása után 30 nappal, május 16-ára már le kellett adni készre a filmet. Az egyperces filmről 120 millió forintot meghaladó szerződést írtak alá.

Több verziója is volt a filmnek, különböző okok miatt az nem tetszett Schmidtéknek. A cég azt állítja Orbán Viktor kedvenc történésze késve reagál és késve küldött át anyagokat a filmeseknek.

Ilyen kérdéseken megy az egyperces film kapcsán a vita, hogy tényleg elszámolhatott-e 20 millió forintért 550 statisztát a gyártó, mert Schmidték szerint jó, ha tíz szerepelt a filmben, vagy hogy Schmidték igényeihez igazodva, hogy lett 500 ezer forintos zenei költségből 20 millió.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here