Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Már korábban több portál is megírta, hogy Vajna Tímea valószínűleg egy külföldi bulin kapta el a fertőzést, hetekre ágynak döntötte a COVID-19. Most vérplazmával segítene a súlyos eseteken.

Most az Instagramján írta le, hogy azért tűnt el egy időre, mert elkapta a vírust. Két hétig volt hatósági karanténban, de önkéntesen ezelőtt is elvonult. Rögtön azután maradt otthon, hogy megtudta Andy Vajna egykori barátjának születésnapi partiján többen betegek lettek.

“Rossz közérzettel kezdődött, fájtak az ízületeim, fejfájás, hasmenés, hőemelkedés, orrfolyás, száraz köhögés és fájt a torkom. Elmentem tesztre, az negatív lett, de mivel a tüneteim rosszabbodtak, visszamentem két nap múlva, és akkor már pozitív lett az eredmény. Két hétig hőemelkedésem volt -magas lázam szerencsére nem -, pedig az immunrendszerem borzasztóan gyenge. A tünetek megjelenése után a második, harmadik és negyedik nap volt a legdurvább.

Annyira fájt a tüdőm, szívem, mellkasom, hátam, egyszerűen nem kaptam levegőt. Annyira szorított a mellkasom, hogy egyik este majdnem kihívtam a mentőket, mert fehéret láttam, és nem voltam teljesen a tudatomnál.

Az ízeket, szagokat tíz napig nem éreztem, fura volt, hogy nem jut el az agyamig, mintha papírzsepit ennék kb” – Vajna hozzátette, hogy már tudja, hogy milyen agresszív vírusról van szó, pedig korábban nem hitte. Még mindig fáradékony, nincs energiája és nehéz, fullasztó számára a lépcsőzés.

“Vérplazmával mindenképp szeretnék segíteni – ha alkalmas vagyok rá – azoknak, akik nem voltak olyan szerencsések, mint én. A korral egyre durvább a vírus: Andy barátja is kórházba került, de már jól van. A fiatalok könnyebben átvészelik, de az idősebbekre nagyon kell vigyáznunk!” – zárta a posztot.

Vajna Tímea Merkely Bélának és a II. kerületi tisztiorvosnak is megköszönte a telefonos segítséget.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here