Bejutott a tiltakozás a parlamentbe, ugyanis a SZFE-ről ismert szalaggal díszítette Orbán Viktor ajtaját egy DK-s képviselő

Varga Zoltán fehér-piros csíkos szalagot (amilyen jelenleg a diákok által elfoglalt Színművészeti egyetem épületét is díszíti) ragasztott Orbán Viktor irodájának ajtajára.

„Gondoltam, szólok Orbánnak:IDEJE PAKOLNI! Az ő szavatosság menthetetlenül lejárt!” – üzente közösségi oldalán a politikus a miniszterelnöknek.

A campus elfoglalása azután történt, hogy az egyetemisták tüntetést szerveztek az intézmény elé még szeptember elején. A diákok az egyetem modellváltása ellen tiltakoztak.

Mint ismert, az SZFE szeptembertől alapítványi fenntartású intézmény lesz, az egyetemet fenntartó alapítvány kuratóriumi elnöke Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatója lett.

A modellváltás során a felek éles kritikával illették egymást, így az egyetem régi vezetése, a kinevezett rektor és a szenátus, valamint a Vidnyánszky által vezetett új kuratórium között nem tudott kibontakozni érdemi párbeszéd.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here