Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Orbán Viktor szombaton a rádióban nyíltan elmondta, hogy már megint a budapesti emberek pénzére bazíroz, Karácsony pedig helyretette őt.

A miniszterelnök szombat esti interjújában a gazdasági lépésekkel kapcsolatban arról beszélt, hogy szükség van egy speciális budapesti programra, szerinte a fővárosnak több mint 100 milliárd forintnyi szabad pénzeszköze van, amit erre fel lehet használni.

Orbán Viktor szavaira Karácsony Gergely úgy reagált: gyerekkorában ő is szerette a számháborút, de most más időket élünk. Hangsúlyozta: a fővárosnak nincs pénze arra, hogy a kormány feladatait átvegye.

“Nincs szabad 100 milliárdunk, 150 milliárdos mínuszban vagyunk. A járvány és gazdasági visszesés hatásain túl, ebben tetemes rész tesznek ki a kormányzati megszorítások. Márpedig akinél a pénz, annál a felelősség.

Javaslom, az EU helyreállítási alap csillagászati összegeinek felét a kormány adja tovább lakosságarányosan az önkormányztatoknak, aki – pártállástól függetlenül – sokkal hasznosabban fogják ezt felhasználni, mint a kormány” – írja Facebook-oldalán a főpolgármester.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here