Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Hétvégén tartotta tisztújító kongresszusát a Párbeszéd, amelyen Szabó Tímeát és Karácsony Gergelyt választották meg a párt társelnökeinek. A jövőbeli tervek mellett arról az ATV Egyenes beszéd című műsorában arról is kérdezték-e, hogy a jelenlegi főpolgármester ringbe száll-e a miniszterelnöki pozícióért.

Az ATV Egyenes beszédben Szabó Tímea elmondta, hogy a társelnöki pozícióra nem volt kihívójuk, de az elnökségi tagságért egy izgalmas verseny helyzet állt fenn.

Karácsony szerint nagyon sokat fejlődött a párt, az MSZP a harmadik párt, ami átveszi azt a modellt, hogy egy “fiú és egy lány” vezesse a pártot.

Szabó hangsúlyozta, hogy vannak népszerű politikusaik, viszont szervezetileg fejlődniük kell, a vidéki szerveiket kell megerősíteni. A társelnökök szerint e Párbeszéd behozza azokat a politikai innovációkat, amiket a többi párt átvesz. Egyik ellenzéki párt mellett sem köteleződtek el, hanem a kormányváltás mellett, mindeközben valami szolidáris, élhető Magyarország vízióját kívánják felmutatni.

Szabó Tímea Tóth Bertalan korábbi javaslata kapcsán, miszerint Karácsony Gergelyt javasolja miniszterelnök-jelöltnek, kijelentette, hogy támogatná ebben párttársát.

Elmondta, hogy nem hatalmi pozíciókba, hanem az ország érdekében gondolkoznak: , megnézik, hogy ki milyen pozícióba való, vagy milyen pozícióba szánják. Ha a választók azt akarják, hogy Karácsony főpolgármester legyen, ott marad, ha miniszterelnök-jelöltnek akarják, akkor ott, de egy biztos, ezt előválasztásnak kell eldöntenie- szögezte le Szabó.

Ebből arra lehet következtetni, ha van egy egy előválasztás a miniszterelnök-jelöltről, akkor nem kizárható, hogy azon Karácsony Gergely is megméreti magát.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here