Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Kálmán Olga legújabb videójában Fideszék “Nemzeti Konzultáció” néven futó propaganda hazugságait szedi ízeire.

Kálmán Olga ismét publikált egy videót, most Fideszék Nemzeti Konzultációjának hazugságairól rántja le a leplet. A film elején nem csinál mást, csak felolvassa a kérdőív kérdéseit: hogy mindenki lássa, milyen bugyuta kérdésekre herdál el Orbán milliárdokat.

„Négy év alatt 7 és fél milliárd forintot tapsolt el erre az Orbán-kormány. Szerintetek lett volna jobb helye ennek a pénznek?” – teszi fel a kérdést Kálmán Olga új videójában.

A Demokratikus Koalíció elnökségi tagja szerint a mostani „álkonzultáció” kétmilliárdos gyártási költségéből például jobb lett volna egyszeri 100 ezer forintos segélyt adni azoknak a családoknak, ahol valaki elveszítette a munkahelyét.

Kálmán Olga arra is felhívja a figyelmet, hogy ez a 7 és fél milliárd csak magának a konzultációs ívnek az elkészítési költsége, azt nem lehet tudni, hogy az ehhez kapcsolódó óriásplakátok, tv és rádió hirdetések vajon mennyibe is kerültek?

A videó végén Kálmán irat-megsemmisítőbe rak néhányat abból az állítása szerint több tízezer konzultációs ívből, amit a pártnak küldtek támogatóik, közben patetikus zene szól.

A propaganda média nem fogja bemutatni, hogy pontosan mire is herdálnak el Orbánék milliárdokat, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa mi folyik itt pontosan.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here