Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere azért vonult tünetmentesen önkéntes karanténba, mert kapcsolatba került egy igazoltan koronavírus-fertőzöttel.

„Utólag kiderült, hogy egy olyan emberrel találkoztam, akit később pozitívként teszteltek koronavírussal. Ezek után a felelős magatartás, ha önkéntes karanténba vonulok és kérek két tesztet, illetve egy határozatot is kaptam gyorsan arról, hogy a háziorvosom kérésére elindították az eljárást.

Addig itthonról dolgozom, telefonról, számítógépen. Tünetmentes vagyok” – mondta Skype-on a Hódpress nevű helyi lapnak Márki-Zay.

A polgármester már túlesett az első teszten, most ennek eredményére vár. A tesztért nem kellett fizetnie, mivel közvetlenül lépett kapcsolatba igazolt fertőzöttel.

Márki-Zay szerint ő és a fertőzött személy is maszkban voltak, kezet nem fogtak, betartották a megfelelő távolságot, csupán egy légtérben tartózkodtak.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here