Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Holnap, szeptember 20-án több időközi önkormányzati választást is tartanak, de az ellenzék számára legnagyobb jelentőséggel a hajdúnánási voksolás bír. Ugyanis, most megkerülhetetlen az ellenzék a képviselő-testületben.

Sokat írtunk már róla, hogy a Fidesz iszonyat nagyot bukott a 2019-es választáson és sok helyen megkerülhetetlené vált az ellenzék. Erre egy jó példa Hajdúnánás.

A hajdúsági kisvárosban érdekes helyzet alakult ki a 2019-es voksolás után. Bár a település élére fideszes polgármestert választottak meg, ám a testületbe már csupán csak 5 fideszes képviselő jutott be, míg az ellenzékiek száma 6.

Ezzel az áttöréssel az atom fideszes megye kisvárosában megkerülhetetlenné vált az ellenzék, nem csak ellenőrizni tudta Orbán Viktor helyi embereit, de a döntésekből sem lehetett kihagyni.

Azonban a kiegyensúlyozott politikai helyzet egy szomorú esemény miatt megborulhat, ugyanis az egyik ellenzéki képviselő Dr. Éles András elhunyt, így a körzetében most vasárnap időközi választást tartanak.

Az ellenzék most egy független jelölt mögé sorakozott fel, Szűcsné Dr. Sebestyén Irén megválasztását támogatják. A kampány igen eldurvultnak látszik, Bódi Judit, az ellenzék helyi frakcióvezetője nem egy sajtótájékoztatón beszélt a karaktergyilkos kampányról is.

Hogy nagy a tét, az is jelzi, hogy a Fidesz is egy független jelölt mögé sorakozott fel, az Orbán-párt által támogatott jelölt Kocsis Áron, s indítanak jelöltet a szokásos Fidesz-báb pártok is, a Munkáspárt és a Mi Hazánk is.

Vasárnap 19 óráig lehet menni voksolni, s kérünk oszd meg ezt a posztot, hogy minél több hajdúnánásihoz eljusson, hogy komoly a választás tétje.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here