Az MSZP az országos tisztifőorvostól vár választ arra, hogy engedélyezte-e nézők beengedését a szeptember 24-i budapesti UEFA európai Szuperkupa-mérkőzésre – mondta Bangóné Borbély Ildikó, a párt országgyűlési képviselője.

Bangóné Borbély Ildikó elmondta az UEFA a mérkőzéssel bevallottan arra keresi a választ, hogyan terjed a vírus egy tömegrendezvényen, így az esemény orvostudományi kutatásnak tekinthető, amit az országos tisztifőorvosnak engedélyeznie kell.

A politikus úgy fogalmazott: az Európai Labdarúgó Szövetség a koronavírus-járvány második hulláma alatt példátlan „emberkísérletet” kíván folytatni az Orbán-kormány beleegyezésével, amikor 14 ezer magyar és több ezer külföldi szurkoló előtt engedi megrendezni a találkozót.

Az MSZP elfogadhatatlannak tartja, hogy kísérleti nyulat csináljanak a magyarokból. Ezért ismételten felszólítják a kormányt, hogy tegye zártkapussá a mérkőzést, és azonnal kezdje meg a tömeges és ingyenes teszteléseket – hangsúlyozta a szocialista képviselő.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here