A DK szerint Orbánék tehetetlensége miatt élnek egyre rosszabbul a magyarok

A Demokratikus Koalíció közleményében azt írja, az Eurostat nemrégiben közzétett adatai szerint 4 százalékkal Magyarországon volt a legmagasabb az infláció az európai országok közül. Különösen az élelmiszerek árának emelkedése érinti érzékenyen az embereket – mára a friss gyümölcs-, zöldség-, húsárak az egekbe szöktek.

A Demokratikus Koalíció szerint “Orbánék tehetetlensége miatt élnek hónapról hónapra rosszabbul a magyarok”.

“Az árak rendületlenül feljebb kúsznak, a gazdasági válság, a fokozódó munkanélküliség kilátástalan helyzetbe sodorja a magyar családokat.

Mi, európai magyarok szégyennek tartjuk, hogy a Fidesz-kormány ilyen mélyre taszította az országot, és hogy a kormány gazdaságpolitikájának és nullás válságkezelésének árát a családok fizetik meg” – írják közleményükben.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

 

 

Mond el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here