Tegnap robbant a botrány, hogy a külügyminisztérium listázza a külföldre menő újságírókat. Ez már önmagában is elég pártállami, ám Menczer Tamás külügyi államtitkár az ATV Egyenes beszéd című műsorában kimaxolta a gyomorgörcsös hangulatkeltést.

Fideszék ismét pártállamira vették a figurát, tegnap robbant a botrány, hogy Szijjártó minisztériuma listákat készít a külföldre távozó újságírókról. A témában a miniszter államtitkára volt a vendég, aki ezt a történetet megfejelte egy nyílt fenyegetéssel

Menczert ugyanis Rónai Egon arról kérdezte, hogy Szijjártóék valóban listázták-e a magyar újságírók külföldi szakmai útjait.

Az államtitkár erre így felelt: ez egy kiszivárgott dokumentum. Ez maga egy érdekes dolog. Úgy tűnik, a külügyminiszter úr még nem rúgott ki elég embert, még mindig szivárognak dokumentumok – utalt a volt indexesek által alapítot Telex birtokába került dokumentumra.

Majd volt némi ellentmondás Menczer mondanivalójában, először ugyanis azt mondta, “mi nem listázunk újságírókat. Se ilyen szándékunk, se tudásunk sincs hozzá.”

Majd úgy folytatta, gyűjteni kezdtek adatokat újságírói látogatásokról, mert meglátásuk szerint „a Soros-szervezetekhez” köthető, érzékenyítő kurzusokat tartanak újságíróknak.
Menczer szerint az, hogy újságírók kurzusokon vesznek részt, „politikai támadásnak” minősül.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy Fideszék már annyira rettegnek, hogy újságírókat listáznak, majd a saját embereiket fenyegetik meg, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa, mennyire is aljasok valójában!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here