Csak szakápoló, meg áram nincs hozzá – A dobozban porosodó lélegeztetőgépek nem fognak életeket menteni!- áll a DK közleményének címeben, mely arra hívja fel a figyelmet, hogy bénakacsa kormányunk nincs a helyzet magaslatán

 

Miután a kormány hetek óta azzal haknizik a propagandasajtóban, hogy Magyarország lélegeztetőgép-nagyhatalom lett, kiderült, hogy a berendezésekhez nem csak szakorvosok és szakápolók nincsenek, hanem elegendő áramellátás sem- írja a DK.

A G7.hu szerint csak múlt héten zárult le az a pályázat, amelyben a kormány 49 aggregátort vesz a lélegeztetőgépekhez, ezek beszerzéséhez pedig további két hónapra lehet szükség. Ennek tükrében azt állítani, hogy a kormány majd mindenkit meggyógyít, pontosan annyira komolyan vehető, mintha a Forma1 megnyeréséről beszélnének egy autóvásárlás után, aminek nincs motorja, nincs kereke, és nincs hozzá pilóta sem- összegzi a helyzetet az ellenzéki párt

A Demokratikus Koalíció szerint égbekiáltó bűn, hogy a kormány csak kampányeszközként vásárolt lélegeztetőgépeket, de arról már nem gondoskodott, hogy azok működjenek is! Márpedig az eldugott raktárakban, dobozban porosodó lélegeztetőgépek, amelyekhez nincs sem áramellátás, sem szakápoló és szakorvos, nem fognak életeket menteni.

A DK szerint ezzel kiderült, hogy a kormány még abban az egyetlen dologban sem tudott felkészülni a második hullámra, amit eddig az elmúlt hónapok hangzatos sikereként adott elő az országnak.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here