A teljes ellenzék javára, a 2022-es kormányváltást segítendő, Gábor György, filozófus, habilitált egyetemi tanár, az MTA Filozófiai Kutatóintézetének volt tudományos főmunkatársa értelmiségi csapat kialakításán dolgozik.

Erre Gyurcsány Ferenc kérte fel, számára pedig megtisztelő volt a DK elnökének felkérése – erről a filozófus számolt be az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

A beszélgetésből kiderült, hogy Gyurcsány és Gábor György találkozója, közös ebédje – ő volt, akit a fideszes sajtó Simicska Lajosnak nézett – a legkevésbé a spagettiről, mint inkább a kormányváltás esélyeiről szólt.

Gábor György szerint akár 16 ember is csatlakozhat a körhöz, amelynek már most több tagja van, másokat, csak ezután szeretnének felkérni. A nevek egyelőre nem nyilvánosak.

A csapat jövő nyárra állhat fel, és a Demokratikus Koalíció égisze alatt írásos dokumentumokkal, javaslatokkal szeretnék segíteni az ellenzéki együttműködést, Orbán Viktor leváltását.

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here