Igazgatóhelyettes lett a vasalódeszkás tanárt megalázó tankerületi vezető – adta hírül a Hódpress.

Balázs József a hódmezővásárhelyi Németh László Gimnázium igazgatóhelyettese lett, tanügyi felelősként dolgozhat tovább. Nyáron még mint tankerületi vezető nem értékelte annak a tornatanának a videós bemutatóját, aki egy vasalódeszkán mutatta be az úszásoktatást.

Ő büntette meg a tornatanárt, aki ugyan nem vesztette el állását, de később megbánta a videó elkészítését. Az online bemutatót csak azért készítette, hogy kifigurázza
a már amúgy is abszurd  oktatási helyzetet.

Bár a közösségi média hamar felkapta, Balázs József akkori tankerület vezetőként mindezt nem értékelte, büntetésként elvette tőle a diákjait. A botrány hatására Balázs József június 15-ei hatállyal lemondott, ám mostani kinevezéséből úgy tűnik, nem sokáig kellett tengődnie munka nélkül.

Márciusban, a koronavírus-járvány miatt bevezetett korlátozások elején tűnt fel Vezsenyi László, a makói József Attila Gimnázium tesitanára, aki a távoktatásban mérsékelt hatékonysággal működő tornaórákat üdítő kreativitással próbálta feldobni:

a nappalijában, egy vasalódeszkára mászva mutatta meg, hogy interneten keresztül, egy lakásból is lehet úszást tanítani A távoktatás abszurd helyzeteire egyszerre konstruktívan, egyszerre ironikusan reagáló vicces videóval Vezsenyi országos hírességgé vált, még Risztov Éva is elismerően nyilatkozott róla.

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here