Szijjártó Péter, AKI EBÉDELNI ÉS HAZA IS HELIKOPTERREL JÁR… írta Hódmezővásárhely polgármestere Facebookon.

Elég Őszintén írta le véleményét Szijjártó luxuséletéről, Márki-Zay Péter hódmezővásárhely ellenzéki polgármestere.

Arról a luxuséletről, amit ő pofátlanul tol az átlag emberek arcába, holott sokan még csak álmodni sem mernek ilyesmiről.

Mint írja, a polgármester egy adriai nyaralásra több pénzt elkölt Szijjártó, mint más egy élet alatt összesen, nyilvánvalóan nem érzi át az átlagpolgár problémáit (üresen álló Csengettyű közi lakások, ATEV-bűz, 30 éves hiába várt munkahelyteremtő beruházások városunkban, és még sorolhatnánk )- fogalmazott Márki.

Az Index információi szerint ugyanis “Hadházy Ákos, független országgyűlési képviselő Facebook-oldalán osztotta meg, hogy egy szemtanú szerint Szijjártó Péter mégsem Őcsényben landolt a rendőrségi helikopterrel, hanem a szekszárdi Bodri borászat éttermében ebédelt meghívott vendégekkel és fideszes politikusokkal.”

Erről az estről az ezalenyeg.hu csak ennyit írt: “Ez szánalom. A magyar nép nyers kigúnyolása. És nekünk Szijjártótól már rohadt hányingerünk támad.”

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Mond el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here