Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Török Zsolt, az MSZP korábbi szóvivője most sem volt tétlen, nem csinált mást, mint átböngészte a statisztikai hivatal adatait és az ott talált tényszámokat nyilvánosságra hozta, ezzel romba döntve a Fidesz családpolitikáját.

Tény: az MSZP 8 éve alatt sokkal több gyermek született, mint a Fidesz rezsim bármelyik 8 évsora alatt. Ezzel szemben sikerjelentéseket hazudnak erről. Is. – írj a posztjában Török

Majd hozzá teszi, hogy az újszülöttek számáról gigamega sikerjelentések jelentek meg az elmúlt hetekben, s eme hamis hitre épül a kényszerből és eredménytelenségből kinevezett családügyi miniszter körüli minden hír.

Majd az MSZP-s politikus leszögezi, hogy az Orbán-rezsim ezügyben is kudarcos, hiszen kevesebb gyermek született egyes kormányzati éveikben, mint az MSZP kormányzati években. A Fideszesek magyarellenes, nemzetellenes politikája ezt az eredményt hozta. Itt is, ezen a területen is kudarc. 10 év kormányzás és hazug propaganda hatására sem tudta elérni Orbán és 132 embere, hogy több gyermek szülessen hazánkban.

Az MSZP 2002-2010. közötti időszakának 8 évét bárhogy hasonlítjuk össze a Fidesz rezsim bármelyik 8 évsorával elmondhatjuk, hogy több gyermek született 2003. január és 2010. december között, mint akár 2011. január-2018. december, akár 2012. január-2019. december között, akár 2013. január-2020. decemberig tartó időszakban, ahol 2020-at a sikerjelentések szerint becsült összegként adtunk meg.

Az MSZP 8 éve alatt 770 ezer gyermek született hazánkban, míg a Fidesz rezsim bármelyik 8 éve alatt 40 ezerrel kevesebb.  (2011-18. évek = 724 ezer, 2012-19. évek = 725 ezer, 2013-20.* évek = 728 ezer gyermek. /*becsült/)- hívja a fel az írásában a figyelmet Török Zsolt.

Majd zárásképpen így összegzi a statisztikát az ellenzéki véleményvezér: „Félreértés ne essék, nem a kormánytól születik több, vagy kevesebb gyermek, de a nemzetellenes Fidesz-politika miatt nem mernek gyermeket vállalni, nem építenek otthonokat és miattuk menekült el hazánkból közel félmillió magyar fiatal.”

A propaganda média nem fog beszámolni az ellenzéki véleményvezér kutató munkájáról, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa romokban van a Fidesz családpolitikája.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here