Hamar Magyarország legfelkapottabb Youtube videói közé került a népszerű youtubos Radics Péter által készített Orbán paródia videó.

Pár nap leforgása alatt már több százezren látták a népszerű magyar youtubos, Radics Péter Orbán paródia videóját, ezzel a kisfilm bekerült Magyarország legfelkapottabb videóinak listájára.

A videó klasszikus paródia, igazából egy fiktív történeten alapszik: Orbán Viktor számot add eddigi kormányzásáról a népnek. Természetesen a videó készítője a klasszikus közpolitikai témákkal szembesít a humor eszközével.

Úgy, mint az egyre rosszabb állapotban lévő egészségüggyel, ahol az Orbán-kormány a legkevésbé sem akarja meghallani a szakmai problémákat, de helyette már lassan a kórházak parkjaiban is stadion épül.

A paródia videó remekül használja fel Orbán sokszor mesterkélt PR videóinak egy-egy jelenetét, elképzelve, hogy vajon egy átlag ember ha nem forogna a kamera miket mondana.

A paródia videót nem fogja bemutatni a propaganda média ezért, ha tetszik oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy minden ismerősöd tudjon egy jót mosolyogni.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here