Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Minden jel szerint elég idegesek Fideszék, hogy mi lesz a borsodi időközi választás vége, kiszivárogott egy videó, melyben szitkozódva küldte el a választó polgárt a Fidesz aktivista, aki a jelölt rokona.

Az Inkorrekt a Facebook-oldalán megosztott egy videót, melyen a leírás szerint a Fidesz egyik aktivistája, a borsodi időközi választás Fideszes jelöltjének, Koncz Zsófiának a testvére, ifj. Koncz Ferenc látható, vélhetően egy call centeres hívás próbáján.

“Azt szeretném megkérdezni, hogy Ön a Fidesz-KDNP jelöltjét támogatná-e egy jelenlegi választás esetén? Biztos, hogy nem?” – tette fel a kérdést, majd – egy nemleges válaszra reagálva – nevetve hozzátette: “és a büdös jó k@rva any@dat támogatnád, kisfiam?”

Az a videóból nem derül ki, hogy a vonal másik végén mit szóltak a káromkodás után, annyi viszont jól hallható, hogy a körülötte lévőknek tetszik ifj. Koncz Ferenc felvetése, és a kamera másik oldalán lévő lány is hangosan nevet ezen.

Hogy a fenti videó mikor készült, nem egyértelmű, de arról több portáli is beszámolt már, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6-os számú választókörzetében a Fidesz-KDNP furcsa kampányt folytat.

A választók 2020. október 11-én járulhatnak urnákhoz, a többek között Tiszaújvárost, Szikszót és Szerencset is magába foglaló választókerületben, a feszültség érhető, hiszen a tét komoly: meg tudják-e Fideszék őrizni a kétharmadukat.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy Fideszék hogyan beszélnek a választókkal ezért, kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa nekik csak a hatalom a fontos, nem az emberek!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here