A Demokratikus Koalíció előásta Orbán Viktornak egy rég elfelejtettnek hitt beszédét 2007-ből és egy szembesítő videót készített belőle.

Előkerült Orbán Viktor egyik 2007-es beszéde, amikor még az ellenzék vezéreként ígérgetett Magyarországnak mindent.

Mondhatjuk azt, hogy könnyű dolga volt az ellenzéki pártnak, hiszen nagyon mást nem kellett tenniük, mint az Orbán-beszéd alá bevágni a Fidesz kormány legjellemzőbb képeit és ezzel máris világossá vált: Orbán így köpte magát arcon!

Orbán beszédében olyan dolgokról beszél ellenzékben, amiről már országlása idején teljesen elfelejtkezett, mint például az egészségügy, az egyre elszegényedő magyar társadalom vagy épp a luxusban tobzódó kormányzati elit.

Orbán saját szavaival mondja ki, hogy ebből elég volt. Így különösebb kommentárt nem is érdemes hozzáfűzni, Viktor igazad van: elég volt!

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here