Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Holnap, azaz vasárnap időközi önkormányzati választást tartanak Mohácson. Holnap estére derülhet ki, hogy ki vezetheti a Duna-parti várost, miután a közgyűlés a nyár elején feloszlatta magát. Most egy megdöbbentő információ jutott el az ellenzékhez- írja az atv.hu

Már nincs olyan villanyoszlop Mohácson, amelyiken ne lenne választási plakát. Az ellenzéki Változást akarók Nemzedéke (VAN) civil egyesület, a Fidesz és a Mi Hazánk állított polgármester-jelöltet a város élére és képviselőjelölteket 8 választókerületben.

A VAN civil egyesület kérte azokat mohácsiakat, akik bármilyen csalást tapasztalnak a kampányban, pénzjutalomért cserébe azonnal jelezzék ezt bármelyik aktivistájuknak.

A VAN egyesület képviselőjelöltje az ATV Híradónak arról beszélt: kaptak olyan információt, miszerint a Fideszhez erősen köthető helyi roma önkormányzat a Fideszre való szavazásra buzdít, és cserébe csomagokat osztanak. Szigeti József szerint ez befolyásolhatja a választás eredményét.

A fiatalember az egész csomagátadási jelenetet rögzítette elejétől a végéig mobiljával. A felvételen jól látszik, ahogy a háttérben az asztalon több bevásárlózacskó sorakozik. Majd, amikor a férfi aláírta az átvételi elismervényt azonnal hozták az élelmiszert. (A videót az ATV weboldalán lehet megnézni)

„Behívtak minket a cigány kisebbségi önkormányzathoz, akkor kaptuk meg a csomagot. Mondván akkor kaptunk egy kisebb élelmiszer csomagot, hogyha a Fideszre szavazunk” – erről Bauer József beszélt az ATV híradónknak.

A Változást akarók Nemzedéke egyesület feljelentéssel élt az üggyel kapcsolatban a helyi választási bizottságnál.

Összesen 15 ezer választópolgár járulhat az urnák elé vasárnap reggel 6 óra és este 7 óra között Mohácson. Az előrejelzések szerint a két legerősebb polgármester- jelölt között dől majd el a csata, este 10 órára kiderülhet, hogy az ellenzéki Csorbai Ferenc vagy a fideszes Pávkovics Gábor vezeti majd négy éven keresztül Mohács városát.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy Fideszék már megint mocskos módszereket vettnek be, csak hogy megkaparintsák a hatalmat, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa, mit művelnek az Orbánisták.

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here