Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Még reggel számoltunk be arról, hogy Oszkó Péter is cáfolta a sajtó azon értesüléseit, hogy beállt volna a Momentum mögé, nem kellett sokat várni, hogy Bajnai Gordon is cáfolja, nem lett Momentumos, nem tér vissza a politikába.

Újabb közéleti szereplő cáfolta azt a sajtó lavinát, amit Fekete-Győr András, Momentum elnök szavai nyomán indult el, most Bajnai Gordon jelentette ki, hogy nem lett momentumos.

Kényelmetlen helyzetben találtam magam az elmúlt napokban, muszáj megszólalnom- kezdi bejegyzést Bajnai Gordon. Majd a korábbi miniszterelnök így folytatja: Fekete-Győr András adott csütörtökön hosszabb interjút, ebben engem is említett és pontosan fogalmazott: ”…és szoktam Bajnai Gordon volt miniszterelnök úrral is egyeztetni“. Ez így igaz.

Azóta nagy kört futott a sajtóban az ebből kreált klikkvadász hír, miszerint “Bajnai visszatér a politikába, a Momentum színeiben”. Ez így viszont már nem igaz.

Bajnai Gordon tehát cáfolta az először az ATV-n, majd a HVG-n és utána szépen az összes magyar sajtótermékben megjelenő hírt, miszerint a Momentumba tér vissza a politikába. (Itt jegyezzük meg, hogy a Hír Hugó erről a hírről nem számolt be, mert amikor leellenőriztük a hírt, több ponton is sántítót a történet, ennyit arról, hogy mi álhírportál lennénk, mint ahogy azt a propaganda média terjeszti)

Majd Bajnai Gordon leírja a tényeket:

1. 2014 óta a belpolitikától hátraléptem, a szakmámban, külföldön dolgozom egy nemzetközi cég egyik vezetőjeként.

2. Immáron civilként, volt kormányfőként viszont azóta is aktívan támogattam azokat a bátrakat, akik hitelesen küzdenek Magyarország polgári, európai jövőjéért, az országot 10 éve maga alá gyűrő maffiakormány leváltásáért.

3. Ezért segítettem a kezdetektől Karácsony Gergő főpolgármesteri kampányát.

4. Ezért ajánlottam az EP kampányban nyilvánosan Jávor Benedeket, Molnár Csabát, Dobrev Klárát, Donáth Annát, Ujhelyi Istvánt.

5. Ezért beszélgettem az elmúlt három évben néhányszor Fekete-Győr Andrással a kormányzati tapasztalataimról.

6. Hozzáállásomban nincs és nem várható változás: a pártpolitikában nem tervezek részt venni, viszont az általam régóta sürgetett ellenzéki összefogás hiteles szereplőit, ha ezt igénylik, mindenkor támogatni fogom.

7. Ezen túlmutató politikai ambícióim nincsenek.

Ennyi, nem több, de nem is kevesebb.

Bajnai zárásképpen még 3 dologra hívja fel a figyelmet, mint írja  „ha már megszólaltam és ezt olvassátok”

Free SZFE – a szolidaritás a legnagyobb erő az önkény ellen. (avagy: önkény helyett Örkény )- tartsátok életben színházainkat), Álljunk ki Iványi Gáborék, az Igazgyöngy Alapítvány és a Dr. Ámbédkar Iskola mellett – mentsük az emberségünk maradékát. Támogassátok a megmaradt független sajtót – és ne igyatok a propaganda dögkútjából.

 

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here