Soha nem látott részvétel mellett zajlott az időközi választás Mohácson. A Baranya megyei városban azért kellett ma időközi választást tartani, mert képviselő-testület feloszlatta magát.

Nem csak polgármestert, de Mohács mindegyik választókerületében új képviselőt választatok ma a Baranya megyei történelmi városban.

A polgármesteri székért, 3-an indultak Csorba Ferenc, az ellenzék közös jelöltje, Pávkovics Gábor, a Fidesz- KDNP színeiben és Bernáth Csilla, a Mi hazánk jelöltje.

A városban a voksolásra 23 szavazókört állítottak fel, ebből eddig már beérkezett 11 eredménye. Ez alapján az állás Pávkovics Gábor, a Fidesz- KDNP színeiben vezet 1456 szavazattal (57%), őt követi  Csorba Ferenc, az ellenzék közös jelöltje (996  szavazat, 39%) és Bernáth Csilla, a Mi hazánk jelöltje a harmadik.

Az eredmények felfokozottsága 39,1  százaléknál jár, így erre még nem lehet azt mondani, hogy végleges.

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here