Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Iványi Gábor lelkész videójából derült ki, hogy Kuncze Gábort intenzív osztályon kezelik koronavírussal. Az SZDSZ korábbi elnöke valószínűleg kórházban kapta el a fertőzést.

A Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség vezetője Facebookon közvetítette az igehirdetését. Iványi Gábor lelkész videójában elhangzott, hogy Kuncze Gábor volt országgyűlési képviselő, egykori belügyminiszter, az SZDSZ korábbi elnöke elkapta a koronavírust és jelenleg intenzív osztályon van.

A lelkész úgy tudja, a politikus a feleségét látogatta a kórházban, feltehetőleg mindketten ott kapták el a fertőzést. – írja a szeretlekmagyarorszag.hu.

Kuncze Gábor jelenlegi állapotáról egyenlőre nincsenek részletesebb információk, de a politikus wikipédia adatlapjából kiderül, hogy 69 éves, így veszélyeztet korosztályhoz tartozik.

A vasárnapi adatok szerint 937 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 24 014 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma.

Az aktív fertőzöttek száma 18 137 fő. A 620 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 38-an vannak lélegeztetőgépen, írta a koronavirus.gov.hu.

UPDATE:  Kuncze Gábor ezekben a percekben maga is megerősítette a Facebookon, hogy elkapta a betegséget, mint írja: ” Kedves Barátaim, Ellenfeleim és Mindenki, aki közte van! Igen, a hír igaz, feleségemmel együtt elkaptuk a Covidot. Igen, a hir igaz, kórházban vagyunk, én intenzíven. Itt azonban vége a sztorinak, ugyanis gyógyulunk, hamarosan rendben leszünk. Köszönjük az aggódást és vegyétek fel a maszkot! A COVID nem finom!!”

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here