Kunhalmi Ágnes, saját Facebook oldalán számolt be a ma reggeli autóbalesetéről, mint kiderült egy villamossal koccant az MSZP frissen megválasztott társelnöke.

Ma reggel a parlamentből kijövet, a Kossuth téren koccantam a 2-es villamossal. Senki nem sérült meg- írja Kunhalmi Ágnes a Facebookon.

A politikus arról is tájékoztatást add, hogy a villamoson egy picit lejött a festék, üzemben is maradt, jár. A kocsin kicsit jobban látszik. Természetesen elismertem a felelősségem- szögezi le a politikus.

Majd zárásképpen hozzá teszi, hogy reméli, a nap második fele jobban alakul. Délután az ingyenes tesztelés mellett már az ingyenes vakcináért is küzdünk!

Azt már mi tesszük hozzá, hogy a lényeg az, hogy mindenki jól van és nagyon korrekt dolog, hogy történésekről maga az ellenzéki politikus számol be. Van remény, hogy egy normális politikai kultúrájú országba éljünk.

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here