Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára is üzent a szép korúaknak az idősek napján. A Dobrev Klára, EP-képviselő még egy videót is készített.

Dobrev Facebook-oldalán közzétett videójához azt írta: egy jól működő társadalomban mindig érték, igazodási pont az idősebb generáció. “Törődjünk velük, segítsük őket, figyeljünk rájuk, és ne csak ma az idősek világnapján!” – üzeni a politikus.

Gyurcsány Ferenc köszöntésében pedig az alábbiakat írja:

Hosszú út volt. Ilyen is, olyan is. Mostanra több az emlék, mint az új élmény.

A gyerekek, az unokák ma már fontosabbak. Nem magadért aggódsz, inkább értük.
Látni és hallani akarod őket, manapság sokszor csak telefonon.
De még tenni akarsz, élni, velük lenni, tenni-venni. Mert soha nem lehet vége, mert minden nap új fényt hoz és talán derűt.

Itt-ott fáj, magadat figyeled, ülsz rendelőben, kicsit aggódsz, de túl leszel ezen is. Mint számtalan dolgon eddigi életed során.

Korozs Lajos, az MSZP képviselője pedig arról számolt be, hogy a Nyugdíjas Parlament Országos Egyesület és 7 ellenzéki párt írt alá nyilatkozatot az Idősek Világnapja alkalmából.

Az MSZP, szociáldemokrata pártként évek óta követeli a vegyes indexálásra való átállást a nyugdíjemelési eljárás során, a méltányossági nyugdíjemelésre szánt keret drasztikus emelését, egy nyugdíjekorrekciós programot az alcsony nyugdíjak felzárkóztatása érdekében, a rugalmas nyugdíjbavonulás lehetőségének megteremtését, a rokkant nyugdíj biztosítását és a megkárosítottak kártalanítását, valamint az idősek és az önkormányzatok, valamint az idősek és az állam közötti intézményesített párbeszéd fórumainak működtetését.

A hosszú ideje zajló szakmai egyeztetések után alakult ki a konszenzust tükröző dokumentum. Az MSZP és a Párbeszéd mellett a DK, a Jobbik, a Liberálisok, az LMP és a Momentum képviselői aláírásukkal is hitet tettek, hogy támogatják a vegyes indexálású nyugdíjemelést, a nyugdijkorrekciót, a méltányossági nyugdíjemelést és az idősek tanácsainak létrehozását minél több településen.

A Nyugdíjasok Országos Szövetsége (NYOSZ), a Magyar Szakszervezetek Szövetsége Nyugdíjas tagozata, és a Nyugdíjasok Budapesti Szövetsége is elnöki szinten vett részt az eseményen, de az ország sok pontjáról érkeztek helyi, megyei vezetők is.

A propaganda média nem fog beszámolni, arról hogy az ellenzéki vezetők mit üzennek a szép korúaknak az Idősek Világnapján, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenkihez eljusson az üzenet!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

A ránc talán szépít, talán nem, de ez már nem fontos. Az élet, amit élsz, éltél az igen.

Maradjatok sokáig, erőben, szeretetben. Simogató megbecsülésben.
Mondom az Idősek Világnapján.

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here