Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára is üzent a szép korúaknak az idősek napján. A Dobrev Klára, EP-képviselő még egy videót is készített.

Dobrev Facebook-oldalán közzétett videójához azt írta: egy jól működő társadalomban mindig érték, igazodási pont az idősebb generáció. „Törődjünk velük, segítsük őket, figyeljünk rájuk, és ne csak ma az idősek világnapján!” – üzeni a politikus.

Gyurcsány Ferenc köszöntésében pedig az alábbiakat írja:

Hosszú út volt. Ilyen is, olyan is. Mostanra több az emlék, mint az új élmény.

A gyerekek, az unokák ma már fontosabbak. Nem magadért aggódsz, inkább értük.
Látni és hallani akarod őket, manapság sokszor csak telefonon.
De még tenni akarsz, élni, velük lenni, tenni-venni. Mert soha nem lehet vége, mert minden nap új fényt hoz és talán derűt.

Itt-ott fáj, magadat figyeled, ülsz rendelőben, kicsit aggódsz, de túl leszel ezen is. Mint számtalan dolgon eddigi életed során.

Korozs Lajos, az MSZP képviselője pedig arról számolt be, hogy a Nyugdíjas Parlament Országos Egyesület és 7 ellenzéki párt írt alá nyilatkozatot az Idősek Világnapja alkalmából.

Az MSZP, szociáldemokrata pártként évek óta követeli a vegyes indexálásra való átállást a nyugdíjemelési eljárás során, a méltányossági nyugdíjemelésre szánt keret drasztikus emelését, egy nyugdíjekorrekciós programot az alcsony nyugdíjak felzárkóztatása érdekében, a rugalmas nyugdíjbavonulás lehetőségének megteremtését, a rokkant nyugdíj biztosítását és a megkárosítottak kártalanítását, valamint az idősek és az önkormányzatok, valamint az idősek és az állam közötti intézményesített párbeszéd fórumainak működtetését.

A hosszú ideje zajló szakmai egyeztetések után alakult ki a konszenzust tükröző dokumentum. Az MSZP és a Párbeszéd mellett a DK, a Jobbik, a Liberálisok, az LMP és a Momentum képviselői aláírásukkal is hitet tettek, hogy támogatják a vegyes indexálású nyugdíjemelést, a nyugdijkorrekciót, a méltányossági nyugdíjemelést és az idősek tanácsainak létrehozását minél több településen.

A Nyugdíjasok Országos Szövetsége (NYOSZ), a Magyar Szakszervezetek Szövetsége Nyugdíjas tagozata, és a Nyugdíjasok Budapesti Szövetsége is elnöki szinten vett részt az eseményen, de az ország sok pontjáról érkeztek helyi, megyei vezetők is.

A propaganda média nem fog beszámolni, arról hogy az ellenzéki vezetők mit üzennek a szép korúaknak az Idősek Világnapján, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenkihez eljusson az üzenet!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

A ránc talán szépít, talán nem, de ez már nem fontos. Az élet, amit élsz, éltél az igen.

Maradjatok sokáig, erőben, szeretetben. Simogató megbecsülésben.
Mondom az Idősek Világnapján.

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here