Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Közel 70 munkatárssal ma elindult a távozó indexesek új lapja, a Telex.  A lap újdonsült főszerkesztője, Munk Veronika közleményében azt írta, hogy már több mint 34 ezren támogatták az indulásukat, amiért „nem lehetnek elég hálásak.”

34 ezer olvasótól érkező támogatási pénzből a mai napon megkezdte működését a telex.hu. Kárpárti Márton tulajdonos és Munk Veronika főszerkesztő beköszöntőjéből legelőször is köszönetet mondott az olvasóknak, amiért lehetővé tették, hogy mindez megvalósulhasson-írja a media1

Ígéretet tettek rá, hogy a volt indexesektől megszokott sokszínűséggel, gyorsasággal és pontossággal tudatják majd, mik a hírek Magyarországon és a világban.

A beköszöntőben az olvasók türelmét kérték az esetleges előforduló kezdeti hibák miatt. Arra, hogy működőképes lehet-e ez az oldal 70 fős stábbal, azt írták, hogy a működésük az eddigi támogatásokból jó pár hónapra biztosított a jelenlegi létszámmal.

A befolyó összegről és annak gazdaságos felhasználásáról a lapindítással kapcsolatos pénzgyűjtő kampány lezárásakor, október második felében részletesen beszámolnak majd.

Megerősítették, hogy a Telexet kiadó Van Másik Kft., mely jelenleg Kárpáti Márton tulajdonában van, de ez változni fog a későbbiekben. Azt, hogy miért Kárpáti nevére került a volt indexesek lapja, azzal magyarázták, hogy ez volt a legegyszerűbb és leggyorsabb cégjogi megoldás.

Hozzátették: az átalakulás egyik legfontosabb része marad, hogy az új struktúrában is szerkesztőségi emberek kezében legyen a cég többsége, azaz garantálva lesz, hogy külső befolyás ne érhessen minket.

A Telex egyébként az induláskor máris több száz cikkel startol el. A főszerkesztő és az ügyvezető megígérte: a Telex korrekt lesz, kritikus és kíváncsi, lesz szó náluk politikáról, gazdaságról, sportról, tudományról, szórakoztató sztorikról, technológiáról, kultúráról, gasztronómiáról – szöveges, videós és grafikai formátumokban. Ott lesznek minden fontos eseményen, hajnalban és karácsonykor is közlik majd a legfrissebb híreket.

„És ez csak a kezdet. Később a tematikát és a formátumokat is szeretnénk fejleszteni. Lesz mit olvasni.”

Hozzátették, hogy a Telex egyelőre ingyenesen érhető el, mivel egyelőre adományokat, nem pedig előfizetést kértek és kaptak az olvasóktól. Hozzátették ugyanakkor, hogy a hazai médiapiacon még nagyon óvatos gazdálkodással sem tűnik fenntarthatónak az, hogy pusztán reklámbevételekből üzemeltetni lehessen egy olyan lapot, amiben a nap bármelyik pontján megtudhatják az olvasók, mi történik a világban. Pláne a koronavírus okozta gazdasági válság idején. Úgyhogy a Telex a későbbiekben előfizetéses újság lesz, az előfizetéses modell kidolgozását hamarosan elkezdik, és amint összeállt, ki is hirdetik majd.

Jelezték továbbá ,hogy hamarosan lesz Androidra és az iOS-ra is mobilapplikációjuk.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here