Sajtópert nyert a Józsefvárosi Önkormányzat a Pesti Srácok ellen- adta hírül Pikó András, a kerület ellenzéki polgármestere Facebookon

A Fővárosi Törvényszék elsőfokú ítéletével arra kötelezte a Pesti Srácok szerkesztőségét, hogy helyreigazításként tegyék közzé: valótlanul híresztelték, hogy a Józsefvárosi Önkormányzat felfüggesztette a korábbi fideszes vezetés azon gyakorlatát, miszerint rendőrök járják a józsefvárosi utcákat.

Valójában senki sem függesztette fel azt a gyakorlatot, hogy rendőrök járják a kerület utcáit, sőt, az önkormányzat azt szeretné, hogy ez minél intenzívebb legyen. A perben az alperes szerkesztőség a kereseti kérelmünkben foglaltakat érdemben nem vitatta, állításának jogszerűségét meg sem kísérelte alátámasztani.

Mindössze azt kérvényezték, hogy ne öt, hanem csak egy napig legyen kint az oldalukon a valós információt tartalmazó helyreigazítás.

Kérjük a kerületi lakosokat, hogy a helyi hírekről elsősorban az önkormányzat hivatalos felületeiről, a honlapunkról és a Facebook-oldalunkról tájékozódjanak- zárja sorait az ellenzéki vezető

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here