Gréczy Zsolt jogerősen pert nyert a 888.hu ellen – közölte az Országos Sajtószolgálaton keresztül a Demokratikus Koalíció (DK).

A párt politikusa azt követően kezdeményezett helyreigazítási pert a portál ellen, hogy az oldal „zaklatással vádolta”. A Fővárosi Törvényszék elsőfokú ítélete fellebbezés hiányában jogerőre emelkedett.

Az ítélet szerint az internetes lap valótlanul híresztelte, hogy „Gréczy Zsolt hónapok óta zaklatja a Mi Hazánk egyik fiatal munkatársnőjét”. A politikus cáfolta, hogy bárkit is zaklatott volna, az esetet kitalált történetnek minősítette, amely őt ábrázoló intim „fényképek birtokában született”.- írja az Index

Végül lemondott parlamenti mandátumáról, mert indoklása szerint nem akarta, hogy az ügye „ártson vagy teher legyen a pártjának”.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here