Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Alig három napja indult el a távozó indexesek új lapja a Telex, de máris egy zseniális videó összeállítással jelentkeztek, melyből világosan kiderült, hogy a kormány már nem kontrollálja a járványt

A távozó indexesek ismét megmutatták, miért olvasták őket korábban annyian az Indexen. Már az új lapjukon a telex.hu-n közölték le azt a videót, melyben igencsak közérthetően bemutatják, Orbánék elvesztették a kontrollt a járvány felett.

Mint írják, Magyarország Európa sereghajtói közé tartozik a koronavírus második hullámában, pedig a miniszterelnök szerint állig felfegyverkezve vártuk a járványt.

A kormány a teszteléssel kapcsolatban állandóan a WHO protokolljára hivatkozik, miközben világosan látszik, hogy a magyar hatóságok más utat járnak, mint a többi európai ország. És nagyon úgy tűnik, hogy ebből még komoly gondok lehetnek.

A videóban az is bemutatják, hogy igazából simán futná a büdzséből az ingyenes tesztelésre, ahogy az ellenzék követeli és azt is bemutatják, hogy a világ legtöbb országában ingyenes a tesztelés.

A propaganda média nem fog ilyen összeállításokat leközölni, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa miért érdemes a távozó indexesek új lapját a telex.hu-t olvasni.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here