Fideszék agrárminisztere elment a villányi Vörösbor napokra, ahol jó politikusként nagy bejelentést is tett. Akkorát, hogy még az RTL Híradót is megjárta, azonban kiderült össze-vissza beszélt, már cáfolták is a szavait.

Jól sikerült Fideszéknek a villányi vörösbor napok, felelős miniszterük részt vett az eseményen és kiváló hangulatban olyan bejelentést tett, amit szinte azonnal cáfolni kényszerült a kormány.

Nagy István agrárminiszter pénteken a villányi Vörösbor Napokon arról beszélt,  szeretnének társadalmi vitát, párbeszédet indítani arról, hogy ne legyen zéró tolerancia az alkoholfogyasztás utáni autóvezetéssel szemben.

 

A politikus bornapos nyilatkozatát  komolyan vette a média és  egy leendő kampány beharangozójaként kezelte a megnyilvánulást. Szombaton azonban az RTL Klub Híradója megkérdezte a kormányt, a hivatalos válasz már cáfolta is a minisztert:

„A szakmai szervezetek minden évben ezt javasolják, de az emberek többségében nem támogatják, éppen ezért a kormány nem tervezi a szabályozás módosítását.”

Nagy István agrárminiszternek eddig nem sok gondolata került be a médiába, ha őszinték akarunk lenni addig azt se tudtuk, hogy ilyen is van. Így különösen kár, hogy a bornapos kezdeményezése  mellément.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here