Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Tegnap a Kétfarkú Kutyapártra zúdult a népharag, miután pártvezetőjük Kovács Gergely egy rádió riportban ismét bejelentette, hogy a Kétfarkú Kutyapárt nem lesz része a Fidesz-váltó összefogásnak.

Eredetileg a hírt az ATV.hu szállította, ahol Kovács elmondta, hogy a viccpárt nem lesz része az összefogásnak, majd hozzátette, hogy:

Annyit viszont megtesznek, hogy minimális helyen fognak elindulni: 27 egyéni jelölt kell a lista állításához, a nagyjából 30 jelöltjüket igyekeznek olyan helyeken elindítani, ahol úgyis nyer az ellenzék, például budapesti belső kerületekben. Az egyéni választókerületekről nem terveznek tárgyalni a többi párttal, szerinte a felmérésekből úgyis látszani fog, hol fog nagyot nyerni az ellenzék.

Kovácsék most egy kicsit morcik lettek a 444-re, ugyanis a portál úgy idézte a viccpárt vezetőjének szavait, hogy majd ott fognak elindulni ahol az ellenzéknek nincs esélye a győzelemre.

Mint írják kértük, hogy javítsák a 444 rólunk szóló cikkét, mert félreérthető volt.
Az fbn nem javították, úgyhogy most egy olyan „ajánló mondat” alatt kommentelnek a dühös népek, aminek épp az ellenkezőjét mondtuk: Azt, hogy azokon a helyeken fogunk indulni, ahol úgyis nyer az ellenzék, attól függetlenül, hogy mi indulunk-e, mert nem akarunk velük kics@szni.

Most majd az fbt is javítják, kár hogy már közben elküldött minket 5000 ember a fenébe, egy teljesen téves cím miatt.

Tehát kétfarkúék úgy értelmezik, hogy a népharag nem azért zúdult rájuk mert nem állnak be az összefogásba, hanem azért mert a 444 rosszul idézte a pártelnökük szavait.

De akkor vesézzük ki Kovács pártelnök úr szavait: 27 egyéni jelölt kell a lista állításához, a nagyjából 30 jelöltjüket igyekeznek olyan helyeken elindítani, ahol úgyis nyer az ellenzék.

Azt már mi tesszük csendbe hozzá, hogy ha lenne 30 választókerület, ahol borítékolni lehetne már most az ellenzéki győzelmet, akkor nem is lenne probléma. Ugyanis a Fidesz legyőzéséhez minimum 55 vk-ban kellene nyerni az ellenzéknek.

Ha Budapestre azt mondjuk, hogy ott minden vk-ban nyer az ellenzék (ami nyilván nincs így) az is csak 18 választó kerület. A vidéki vk-k meg -talán Szeged kivételével- mind igen csak necces terep az ellenzéknek.

Ebből már logikusan következik, hogy nincs az országban 30 választókerület, ahol borítékolható az ellenzék győzelme. Tehát ha Kovácsék nagy stratégiájukat megvalósítják, akkor cs@esznek ki igazán az ellenzékkel:

Ugyanis így még azokat a körzeteket is elbukhatják Kétfarkúék indulásának hála, ahol leginkább lenne esélyük.

Kovácsék 444-re mutogatásáról meg tényleg csak annyit, hogy ezek tényleg nem vágják, hogy mi van, de cserébe még hülyének is néznek mindenkit. S kb az embereknek már a tökük ki van, a majd így indulunk és úgy koordinálunk és ő az esélyes jelölt, de külön listán de egybe baromságokkal, ami már 3 Fidesz kétharmadot eredményezett.

Na kedves Gergő ezért küldtek el titeket a francba.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here