Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Már több mint ezren osztották meg és több ezer vélemény érkezett egy Bács-Kiskun megyei nyugdíjas posztja alá, melyben megmutatja, hogy pontosan mekkora nyugdíjemelést is kapott.

A pandémiás helyzet egyik legnagyobb anyagi vesztesei a nyugdíjasok. Jelentősen nőttek az élelmiszer árak, mely nagyban terhelik a szépkorúak kiadásait. Nem véletlenül ígért Orbán segítséget ennek a csoportnak. A miniszterelnök még 13. havi nyugdíjat is belengette, de az egyenlőre még várat magára.

Most azonban elkezdte a posta kézbesíteni a januárig visszamenőleges nyugdíjemelést- derül ki László posztjából, aki a Facebookon meg is mutatta, hogy pontosan mekkora emelést jelentett ez a segítség neki.

László a helyzetet komikusra vette: Meggyütt- írja. Majd kifejti, hogy  tíz forintnyi a nyugdíjemelésem januárig visszamenőlegesen, ez a száz forint. Számfejtéssel,
papírmunkával, levelezéssel, kétszeri postai tevékenységgel, emberi erőforrás pocsékolásával, miegyébbel, belekerült vagy ötezer forintba nekünk- vélekedik

Mindenesetre a vendégeim vagytok egy hozzászólásra- jegyzi meg zárásképpen, jelezve, hogy érdekelné az emberek véleménye erről a hatalmas segítségről.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy pontosan mekkora segítséget is jelent a pandémiás helyzetben Orbánék nyugdíjemelése, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa ezt!

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here