Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Kiderült, hogy Fideszék megszegték a saját maguk által alkotott törvényt. Ugyanis csaknem  5,5 millió forintot fordított Koncz Zsófia a kampányban Facebook-reklámokra, ami több, mint amit amennyit egy jelölt törvényileg költhet a teljes kampányára. A jog betűje szerint ugyanis 5,4 millió forintot költhet kampányolásra egy országgyűlési képviselő-jelölt – számol be róla az RTL Klub Híradó.

Az 5,5 millió forinthoz még hozzájönnek a plakátok és minden más, amit a vasárnap megválasztott fideszes országgyűlési képviselő bevetett a választást megelőző kampányában.

Koncz Zsófia főleg a Facebookon kampányolt, ahol most már több mint húszezer követője van. Ide töltött fel minden kampányeseményéről fotókat, videókat. Azért, hogy ezek minél több emberhez eljussanak, fizetett is.

 

Az RTL Klub Híradója részletesen megnézte, mennyit: múlt csütörtökig már több mint ötmillió forintot, ehhez még hozzájönnek azok a hirdetések is, amik még nem jártak le, így kúszik majd fel az összeg 5,5 millióra.

A közpénzek átláthatóságáért küzdő Transparency International nyilatkozott a csatornának, szerintük a hatályos jogszabály alapján.

Egy jelölt a teljes kampányára most legfeljebb 5,4 millió forintot költhet.
Koncz Zsófia nem akart nyilatkozni, a Fidesz azt válaszolta az RTL Klubnak, a párt minden szabályt betartott.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy Fideszék még a saját maguk által hozott törvényeket sem tarják be, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa, ha a hatalomról van szó, ők mindent megtehetnek.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here