Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Lekapcsolták az internetet az SZFE-n, amikor elkezdődött volna a hallgatói fórum- írja a 444 A hallgatók úgy tudják, reggel 7-kor kapcsolják majd vissza az estére lekapcsolt internetet, és ez mától kezdve minden nap így lesz.

Kedden közleményt adott ki a Színház-és Filmművészeti Egyetem új vezetése, amelyben többek között azt írták,

a Színház- és Filmművészeti Egyetem vezetése a „tanköztársaságot” a maga részéről a mai nappal befejezettnek tekinti, attól a továbbiakban elhatárolódik, annak infrastrukturális és pénzügyi feltételeit nem biztosítja.

A hvg.hu információi szerint az SZFE blokád alá vont Vas és Szentkirályi utcai épületében 18 óra óta nincsen internet. A hallgatók úgy tudják, hogy mától az épületekben minden este 18 órától másnap reggel 7 óráig szüneteltetik majd a wifi-hozzáférést, erről azonban hivatalos tájékoztatást nem kaptak.

6 órakor fogják lekapcsolni az internetet, reggel 7kor fogják visszacsinálni,

nincs internet sem a Vas utcai, sem a Szentkirályi utcai épületben sem. A Vas utcában kollégium is van, de ott sincsen internet. A wifit látjuk, de nem működik. Mi azt hallottuk, hogy minden nap reggel 7-ig így lesz, volt már persze úgy, hogy technikai hiba miatt nincs internet, de furcsa véletlennek tartanák, ha mindkét helyen technikai hiba lépett volna fel.

Tudni lehetett, hogy most fog kezdődni a fórumunk, hat órakor, minden fórumhoz elengedhetetlen az internethozzáférés, hiszen a vírushelyzet miatt nem lehetnek bent 70-nél többen az Ódry Színpadon, ezért Zoomon kapcsolódnak be a többiek. A mobilinternet segítségével a kedd esti fórumot megtartják.

Az egyetemfoglalók megerősítették, hogy ugyan látják a wifit, de az az épületekben – és a kollégiumban – nem működik. Lapunknak elmondták, korábban már előfordult, hogy technikai hiba lépett fel, ám azt furcsa véletlennek tartanák, ha valamilyen hiba miatt mindkét épületben most egyszerre tűnt volna el a net.

A hallgatók 18 órakor kezdtek volna el fórumozni, amelyhez elengedhetetlen az internethozzáférés, hiszen a vírushelyzet miatt nem lehetnek bent hetvennél többen az Ódry Színpadon, így aki nincs jelen, videochaten keresztül szokott bekapcsolódni.

A kedd esti fórumot mobilinternet segítségével tartják meg.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here