Felfüggesztették a letenyei Egészségházban a belgyógyászati vizsgálatokat, mert az ott dolgozó orvosokat áthelyezték Zalaegerszegre a covidos betegeket ápolni. A város polgármesterét a betegek értesítették, hogy az időpontjaikat sorra mondják vissza- írja az ATV

A rendelésre a nagykanizsai kórházból érkezett orvos. A polgármester rákérdezett és kiderült, hogy az orvosok közül hármat Nagykanizsáról Zalaegerszegre helyezték át. A többi szakrendelést egyelőre nem érinti az intézkedést.

Letenye egészségházát nemrég újították fel, akkor indultak újra a szakrendelések. Ezek közül most a belgyógyászatra érkezők tapasztalták, hogy sorra mondták vissza az időpontjaikat. A polgármester járt utána annak, hogy mi történt a belgyógyászattal: a kanizsai kórházból Zalaegerszegre irányították át az orvosokat. Farkas Szilárd az ATV híradónak azt mondta, fontos és jól működő szakrendelés volt a belgyógyászati, de most bizonytalan ideig – nagyrészt az átvezénylés miatt – kénytelen szünetelni.

A letenyeiknek és a környéken élőknek most, ha belgyógyászati problémájuk van, akkor Nagykanizsára kell utazniuk. A környéki kis falvakból pedig sokaknak ezt nem könnyű megoldani, sem az időpontkérés, sem a közlekedés miatt.

A letenyei polgármestert tájékoztató hivatalos levélből az nem derül ki, hogy meddig nem lesz orvos a városban, illetve az sem, hogy a nagykanizsai kórház orvosai mikor térhetnek vissza Zalaegerszegről.

A propaganda média nem fogja bemutatni, hogy Orbánék olyan rosszul szervezik az egészségügyet, hogy azt is hazavágják, ami eddig működött, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, mit össze nem gányol a Fidesz.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here