Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Minden jel szerint megfutamodik a Fidesz erős embere Kocsis Máté, hogy elinduljon egyéni választókerületben. Jó eséllyel biztos bukta várna rá, ugyanis választókerületében  Józsefvárosban és Ferencvárosban is az ellenzők győzött az önkormányzati választáson.

A 2022-es parlamenti választásokon Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője nem lesz egyéni képviselőjelölt, a körzetében egy bukott fideszes polgármester, Sára Botond indulhat – tudta meg az ATV.

Nyilván tagadják, hogy a választási bukta előlő futamodik meg Kocsis, ezt a lépést inkább ezt azzal indokolták, hogy a politikusra, aki a Fidesz parlamenti frakcióvezetője, a kampánycentrumban “lesz igazán szükség” a választások finisében.

A körzetében a budapesti 6-os választókerületben – a Józsefvárosban és Ferencvárosban is az ellenzék polgármester jelöltje győzött. Józsefvárosban Sára Botondot váltotta Pikó András, míg Ferencvárosban Bácskai Jánost, az LMP-Párbeszéd-Momentum-MSZP-DK színeiben induló Baranyi Krisztina győzte le.

Ebből következik, hogy inkább az lehet a valódi ok, hogy a Fidesz erős embere inkább megfutamodik, mintsem beleálljon egy keményebb küzdelembe.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy Kocsis nem vállalja a megméretődést, hanem inkább a listára menekül a bukta elől, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, csak szavakban kemény legény Ő!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here