Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Hiába Lendvai Ildikó nem felejt, pontosan emlékszik arra, hogy tavasszal mit művelt a kormány és annak propaganda sajtója Karácsony Gergellyel, amiért a Pesti úti idősotthonba berobbant a járvány. Most egy állami intézményben alakult ki ugyan ez a helyzet. Most mindenki hallgat. Íme Lendvai írása: 

Olvasom a “Jelen”-ben, hogy a bátonyterenyei idősotthonban 66 idős ember fertőződött meg a vírussal, 17 ápoló került karanténba. Az első szó természetesen a féltésé és a jókívánságé: a betegek gyógyuljanak, a fertőzöttek ússzák meg enyhe tünetekkel, senki ne kerüljön válságos helyzetbe!

A második a köszöneté: azoknak a szociális gondozóknak, egészségügyiseknek, akik saját egészségüket is kockára téve helytállnak, ápolják és védik a rájuk bízottakat.

A harmadik… hát az nem egyetlen szó. Ez az otthon t.i. állami intézmény, az állam tartja fenn. Biztos vagyok benne, hogy most ugyanaz jön, mint a Pesti út kapcsán. A teljes kormánysajtó a fenntartó felelősségét fogja hirdetni, bűnös mulasztásokra utal, a fenntartó első emberét jó, ha nem gyilkosnak kiáltja ki.

Kamerák kereszttüzében kiszáll a fél hadsereg fertőtleníteni, a tisztifőorvos ájtatos arccal naponta szörnyűlködik, a kormányhivatal ötven ellenőrzést tart, jegyzőkönyveket vesz fel, és megállapítja, hogy a tisztítószerek nem elég pedáns rendben sorakoznak az arra kijelölt kamrában.

Minderről természetesen fél óránként halljuk a beszámolókat a közmédiában, minden más megbetegedésről és a kórházi fertőzésekről elfeledkezve.

Egészen biztosan a miniszterelnök is megszólal. Az nem számít, hogy ő maga a fenntartó magyar állam első embere, Fő az igazság, részrehajlásról szó sem lehet. Kifejti majd, hogy mindez azért van, mert a fenntartó szerv vezetője mindenre alkalmatlan elméleti ember, egy szekrényt se tudna összeszerelni. Kellemetlen, hogy saját magáról kell így beszélnie, de bátran megteszi.

Úr isten, szörnyű érzésem van! Még a végén kiderülhet, hogy a miniszterelnök is lekési a disznóölést?!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here