Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Mire költötték a TAO-milliárdokat Felcsúton? – Újabb 100 oldalnyi számla jutott a DK birtokába-írja közleményében az ellenzéki párt, amiből az is kiderül, pontosan mire is tapsoltak el milliárdokat Felcsúton.

Ráczné Földi Judit, a Demokratikus Koalíció elnökségi tagja és Varju László, a párt alelnök sajtótájékoztatójukon számoltak be a TAO-ügy legújabb fejleményeiről. Varju László emlékeztetett, következetesen, mindent megtesznek azért, hogy nyilvánosságra kerüljön a felcsúti fociakadémia minden költése.

“Évek óta megteszünk mindent, hogy hozzáférhessünk azokhoz az adatokhoz, aminek a kiadásáról a bíróság már döntött.” – mondta Varju, felhívva a figyelmet, hogy épp a végrehajtó irodája előtt állnak, mert végrehajtóra van szükség ahhoz, hogy betekinthessenek a papírokba.

 

Varju ismertette, hogy néhány száz oldalnyi iratot kaptak ismét, ezek a számlák közlekedésről,étkeztetésről szólnak, ám, ahogyan fogalmazott, a valóság hiányzik ezekből.  Ráczné Földi Judit a szót átvéve elmondta, az alapítvány 67 milliárd forintnyi közpénzt költött el az elmúlt években.

“Ezeknek a számláknak a másolatait kellett volna átadnia Mészáros Lőrincnek, ahogy ezt a Kúria ítélete is kimondta, de nekünk kell futkosni, hogy kapjunk bármit is. Ma összesen három hónapnyi számlát adtak át. Egészen elképesztő, amit ezek a számlák tartalmaznak!” – jelentette ki a DK elnökségi tagja, hozzátéve: az alapítvány például 7000 Túró Rudit vásárolt, miközben a magyar családok gyerekei örülne, ha hetente látnak ilyesmit otthon.

“Ez a felcsúti alapítvány a magyar emberek pénzét ilyen termékekre költi. Több, mint egymillió forintért vásároltak harcsát, több százezret költöttek gyógyszerekre, és szintén több százezret WC-papírra. Félmillió forintot adtak ki süteményekre és szintén ilyen összeget Fornettire.” – sorolta Ráczné Földi Judit.

A DK elnökségi tagja zárásként hozzátette, a Mészáros Lőrinc közeli fociakadémia felháborítóan herdálja a pénzt, miközben ezeket a forrásokat lehetne akár kórházakra, iskolákra is fordítani, hogy a magyar embereknek végre méltó élete lehessen.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here