Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Elképesztő történetet szállított a 444, konkrétan súlyos százezrekért tartanak lakossági tájékoztatókat Orbán szakemberei a lakosságnak.

“Tisztelt Polgármester Asszony/Úr!

Elnézését kérem, ha levelemmel zavarom, ám egy olyan – járványhelyzet tekintetében rendhagyó – előadásra hívom fel figyelmét, mely XXX lakosságának hiteles tájékoztatásában fontos lehet! A hírek közötti eligazodásban nagy segítség lehet Dr. Szlávik János, infektológus főorvos, az Operatív Törzs tagjának előadása!“- Így kezdődik az az „R. Kárpáti Péter és csapata” aláírással elküldött levél, amivel az utóbbi időben több magyar település első emberét keresték meg.

Egy Pest megyei polgármester a 444-nek elmesélte: miután megkapta a levelet, érdekesnek találta a lehetőséget, hogy személyesen a védekezés egyik arca, az Operatív Törzs tagja, a  Dél-pesti Centrumkórház Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet osztályvezető főorvosa tájékoztassa a járványról a települése lakosságát, így megkérte a művelődési ház vezetőjét, hogy szervezzék le a dolgot.

Ami, mint az a kiajánló levélből már kiderült, egy hatvanperces program: “Minden, amit a Covid 19 vírusról tudni lehet. A legfrissebb információkkal, kutatási tapasztalatokkal, eredményekkel. A védekezés fontosságáról. Az egyórás előadáson a vezető infektológus főorvost a közönség is kérdezheti!”

A polgármester akkor lepődött csak meg, amikor megtudta a részleteket: Szlávik egyórás előadása, a Barátok Közt egykori színésze, R. Kárpáti Péter műsorvezetésével ugyanis 290 ezer forint plusz áfába, vagyis 368 ezer 300 forintba kerül.

A produkció leegyeztetése közben kiderült, hogy Szláviknak november elejéig betelt a koncertnaptára, de az előadást szervező RebekArt nevű cég képviselőjének erre is volt megoldásai javaslata:

Ha a megrendelő település korábban szeretne vírusügyi előadást, akkor ugyanebben a témában, ugyanakkora összegért választhatja Győrfi Pált, a mentőszolgálat szóvivőjét, a vírus elleni állami védekezés fő reklámarcát, vagy  Papp Lajos szívsebész professzort.

A 444-nek nyilatkozó polgármestert meghökkentette, hogy egy, a vírus elleni védekezést irányító állami alkalmazott ilyen formában csinál pénzt belőle. Az eset valóban egészen elképesztő.

A propaganda média nem fog beszámolni, hogy Orbán emberei súlyos pénzekért tájékoztatják fórumokon a lakosságot a járványról, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, milyen banda ez valójában.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here