Míg a legtöbb Fidesz méltóság rá sem hederít a kétkezi dolgozó emberekre, testőrök tucatjainak a dolga, hogy elkergessék a média munkásokat, addig Karácsonyról egy olyan fotót készítettek, amiből kiderül valójában milyen ember is ő.

A héten járt Karácsony a FKF telephelyét, hogy új kukásautókat adjon át, a fényképet akkor készítették az ellenzéki főpolgármesterről:

Az Európai Unió támogatásával 98 új hulladékszállító és lomtalanító jármű indul hamarosan Budapest szolgálatába. Az új gépkocsikkal csökken a zaj-, és füstkibocsátás is, fenntartásuk is sokkal gazdaságosabb lesz.

Az FKF 125 éve felel a főváros tisztaságáért és rendezettségéért, munkatársai a legnehezebb körülmények között is teszik a dolgukat. Köszönjük a munkájukat!- írt az eseményről Karácsony a Facebookon

A propaganda média nem fog beszámolni arról, milyen sikereket ér el Karácsony, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa mit tesz az ellenzék.

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here