Időközi önkormányzati választások lesznek Erzsébetváros 4. számú önkormányzati választókerületében, ugyanis a megválasztott ellenzéki képviselő azonnali hatállyal lemondani kényszerült.

Igazi tyúklopási ügybe keveredett az ellenzék egyik képviselője. Pénteken több nyomozó jelent meg a VII. kerületi polgármesteri hivatalban, értesült a Telex.

Bajkai István, volt fideszes alpolgármester a Telexnek azt mondta, hogy  “az egyik DK-s képviselő, Borka-Szász Tamás irodájában bitcoinbányát üzemeltettek a gépeken, a rendőrök több számítógépet lefoglaltak.”

Magyarul kb az ügy azaz, hogy fusizhatott az önkormányzat épületében magának a képviselő. Ez egy tipikus tyúklopási ügy.

A bitcoinbányászat a igazából egy kereset kiegészítés, ami kb annyit takar hogy van egy számítógép amin fut egy szoftver és x idő után termel a szoftver egy ilyen bitcoinnak nevezet elektromos pénzt, amit el lehet adni.

Az ügy nyilván az lehet, hogy ez a gép ott kvartyogott Borka-Szász irodájába és ette az önkormányzat áramát. Nem szép dolog, de ha minden politikusnak csak ennyi bűne lenne… persze inkább ennyi se legyen.

Annak ellenére, hogy azért nem a világ legdurvább ügye ez, a  Demokratikus Koalíció közleménye elég példás szigorról tanúskodik:

“A rendőrség a mai napon áramlopás miatt tartott házkutatást a VII. kerületi önkormányzat épületében – Borka-Szász Tamás azonnal lemondott képviselői mandátumáról és kilépett a DK-ból” A közleményben úgy fogalmaznak, “az ügy érintettje Borka-Szász Tamás, a DK VII. kerületi önkormányzati képviselője lehet.”

Mivel Borka-Szász Tamás egyéni önkormányzati képviselő volt, ezért erzsébetvárosi választókerületében időközi önkormányzati választásokat kell tartani. Ennek időpontját egyenlőre még nem lehet tudni.

A propaganda média nem fogja bemutatni, hogy a milliárdok elsíbolásával gyanúsított fideszes Simonka továbbra is képviselő lehet, sőt Orbánnal parolázhat, addig az ellenzéki képviselő egy sokkal kisebb ügyért is -helyesen- lemondani kényszerült, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa mi a különbség a Fidesz és az ellenzék között.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Mond el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here