Egy autószerelő műhelyben robbant fel vélhetően egy gázüzemű autó tartálya- az Üllői út lezárva.

Robbanás történt vasárnap egy kétszáz négyzetméteres autószerelő műhelyben és garázsban, a XIX. kerületben, az Üllői út és a Vécsey utca sarkán.

A robbanást az elsődleges információk szerint egy gázüzemű autó tartályának felhasadása okozta. A fővárosi hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett négy vízsugárral oltják a lángokat – számolt be az esetről a Katasztrófavédelem.

A Ripost.hu megkérdezte a környéken lakókat, akik először azt hitték, földrengés történt, de utána meglátták a fekete füst. A portál beszámolójából kiderül:

„A kisfiam az ágyon feküdt, az is megremegett. Először azt gondoltam, hogy földrengés, aztán láttam a nagy fekete füstöt.„- írta egy Táncsics utcában lakó édesanya.

A Nagy Sándor utcában lakók is arról számoltak be, hogy földrengés-szerű élményben volt részük, megremegtek az ablakok.

Aki még közelebb lakik, arról számolt be, hogy tárgyak hulltak le a polcról és több kisebb robbanást lehetett hallani.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here