Egy igazán megdöbbentő videóriportot tett közzé a Jobbik-közeli N1TV borsodi időközi választásról, ahol Koncz Zsófia a Fidesz-KDNP jelöltje győzött

A felvételek szerint nemcsak simán buszoztatták, krumplival és laptoppal kenyerezték le a szavazókat, de a választás napján súlyos ezer Ft-okat is kifizettek nekik, hogy a kormánypártok jelöltjére szavazzanak.

A borsod megyei Ongán pl. reggel 3000 Ft-ot, napközben 5000 Ft-ot, estefelé pedig már akár 10 ezer Ft-ot is fizettek egy Koncz Zsófiára leadott szavazatra.

A helyiek szerint csak Ongán több száz embert vihettek el szavazni, a teljes választókerület pedig 42 településből áll. Ami durva, hogy a Fidesz jelöltje végül még így is csak 1722 szavazattal győzött.

Az N1TV stábja azt a német rendszámú autót is lencsevégre kapta, melyről a riportban megszólaló azt állította, azzal hordák a pénzt, illetve egy másik piros autót is, amivel pedig szavazni hordák azt embereket.

A videóból egész érdekes részletek is kiderültek, például, hogy a telep kisboltja volt a központ, ahova menni kellett, ha valaki pénzt akart.

A propaganda média nem fog beszámolni Fideszék aljas módszereikről ezért, kérjük oszd meg ezt a videót Facebookon, hogy mindenki lássa, hogyan is működik ez Orbánéknál.

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here