Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

A tavalyi önkormányzati választáson a hetedik ciklusát nyerte el Budapest XIII. kerületének az MSZP-s sikerpolgármestere. Most megszólalt a  Hetek című hetilapnak, ahol egyebek mellett azt kifejtette miért sántít Orbánék Budapestet sanyargató politikája.

Tóth József a lapnak elmondta, hogy a mostani járvány rávilágított arra, hogy a végvárakban van a közvetlen kapcsolat a lakossággal, a legtöbb segítséget az önkormányzatok tudták adni.

Szerinte az a kormányzati érv, hogy van Budapestnek 134,98 milliárd forintja állampapírban és 27 milliárd forint készpénze, amit a budapestiek megsegítésére kellene költeni azért nem megfelelő alap, “mert például ha egy embernek van félretett pénze, ami a gázszámlára vagy a karácsonyi ajándékra kell, hiába van a számláján a pénz, annak már van rendeltetése. Ezek a források is mind meg vannak címkézve”.

Tavaly októberben hetedik városvezetői ciklusát nyerte, a siker titkáról faggadta a Hetek Tóth Józsefet, aki megjegyezte, hogy  ”nincs titok. Fontos a koncepciós gondolkozás”.

“A professzorom mindig azt mondta, hogy egy ügy érdekében a jobb kezeddel a jövőt formáld, a rosszabbal a napi teendőket intézd. Mi mindig bemutatjuk, hogy mit szeretnénk megvalósítani és nem licitáljuk túl magunkat: amihez erőnk van, azt csináljuk. Jó csapattal tudok dolgozni.

Három pillére van a kerület fejlesztésének. Az első, hogy a településnek van lakófunkciója. Amióta polgármester lettem, több mint 21 ezer lakás épült. A második a kereskedelmi, szolgáltató egységek fejlesztése. 75 ezer ember dolgozik a kerületben, csak a Váci úton 45 ezren.

Ma Magyarországon minden megtermelt 55. forintot a Váci úton állítják elő. A harmadik, hogy megfelelő infrastruktúrát építsünk ki. A lakosok több mint 90%-a nyilatkozik úgy, hogy lakáscsere esetén a kerületben szeretne új lakást. Ez vidéki városokhoz hasonló arányszám. Összegezve, nincs titok: dolgozni kell” – magyarázta a kerületi polgármester.

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here